top of page

Sawgrass Mill's Outlet - Floridas billigste tøjudsalg.

Florida

På shopping i Outlet: Sawgrass Mills

 

Jeg kigger mig omkring. Prøver at orientere mig. Det kan da ikke passe. Jeg er gået forkert, igen. Igen. Det er anden gang jeg er i Sawgrass Mill`s. Første gang fòr jeg også vild.

 

Tommy Hilfiger, Nike , ALDO, Diesel, GAP, står der på de nærmeste butiksskilte. Jeg vender og drejer oversigtskortet jeg tog ved indgangen. Jeg går videre og håber på at finde vejen hen til de andre. Det her sted er stort. Virkelig stort.

 

Vi er i Florida. Udenfor bager solen sine 33 grader ned over Fort Lauderdale. Vi er tæt på Hwy. 75 mod Naples. Everglades Pkwy. Indenfor er her behageligt. Tempereret. 

 

Vi er selv kørt herop, fra South Beach. På hotellet sagde de, at der ikke var nogen grund til selv at køre herop. Der går specialbusser, hver eneste dag. Bussen holder også ved vort hotel. Det er sat i system. 

   

Alle de kendte brands inden for tøj, sko, sport, elektronik, smykker, legetøj, musik, indretning m.m. er her. Over 350 butikker. Alle spisestederne - alle fastfood - er samlet i samme område. 

 

Tøj og sko èr billigt i USA !  Outlet Stores èr billigere. Gå f.eks ind i GAP (tøj og sko) på Lincoln Road (kendt shopping strøg) i Miami. Check priserne og sammenlign dem med priserne i Sawgrass Mill`s. 

Her er der penge at tjene og pynter på feries budget. Jeg har dog ikke belæg for at hævde, at alt er billigere. Det er det sikkert ikke. Har du ikke været i en stor amerikansk Outlet, så er det her på alle måder stort.

 

På gangene er der mindre butikker der typisk sælger mobilcovers, solbriller og caps. Konkurrencen er hård og man forsøger at kapre kunder til alt muligt. “Skal jeg gøre deres tænder hvidere”? spørger en ung, meget køn, kvinde i hvid kittel. Til hendes overraskelse takker jeg pænt nej tak. 

Hun siger forundret: “Jamen vil du ikke have hvidere tænder” ? Jeg ryster på hovedet og går videre.

 

Sætter mig og får en kop kaffe. En ung amerikaner indleder en samtale. Hvor kommer jeg fra. Danmark? Wov… verdens lykkeligste folk, siger han og henviser til et kendt TV show med Oprah. Han spørger om en masse. Er det virkelig rigtigt, at dit og dat er gratis. Jeg bekræfter at skatten betaler for velfærden. Smider også lige den med 6 ugers betalt ferie, på bordet. (Amerikanerne har ikke kollektivt ret til betalt ferie, medmindre de er offentligt ansat) 6 uger, gentager han vantro ! Han fortæller mig hvor fantastisk det ville være, hvis man i USA havde samme muligheder, men pludselig stopper han op og kigger skeptisk på mig og siger eftertænksomt: “Det lyder godt, men det lyder også noget… socialistisk” . “Jeg tror ikke det vil virke her”, slutter han.  

 

Jeg får handlet færdigt. Når også at lade mig registrere som kunde et par steder, og får straks 15 % ekstra rabat. Det tar kun 5 min.

 

Mødes med resten af familien. Vi går ud til bilen. De 33 grader rammer hårdt.  

 

GPS: 26°09'24.5"N 80°19'06.0"W

Har du en kommentar, eller et spørgsmål, så brug Facebookgruppen USA Forum.

Outlet i USA

© drivingusa.dk

Sawgrass Mills ligger i Fort Lauderdale.

Outlet i Florida
Outlet i Miami, drivingusa,dk, roadtrip

© drivingusa.dk

Outlets ligger tæt ved de største byer over hele USA.

Alle de store mærkevarer fåes i Outlet's. Tag bussen fra storbyen derud.

Outlets i USA, drivingusa,dk, roadtrip

© drivingusa.dk

Simons Premium Outlet i Chicago.
bottom of page