Hotel, Motel, B&B, Airbnb i USA

Udbudet er generelt meget stort.

I nationalparkerne er der til gengæld rift om pladserne i højsæsonen. Priserne her ligger i den dyrere ende. Beliggenhed, beliggenhed...

 

Jeg kan godt lide at vide hvor jeg skal bo, så derfor er alle hoteller købt og betalt. Jeg handler mange måneder i forvejen og får som regel, af den grund, gode rabatter. Hver morgen taster vi så dagens hoteladresse ind på gps`en og så er vi kørt. Nemt !

 

Kan man bedre lide det spontane, kan man lade gps`en finde nærmeste hotel.

 

Jeg anbefaler at man bor umiddelbart lige uden for parkerne, hvor udbudet er stort og prisen langt lavere. Nogle steder som f.eks Moab (Utah), med nationalparkerne Arches og Canyonlands, kan det være svært at få hotel i højsæsonen, hvis man ikke har bestilt. Nærmeste nabo by til Moab ligger mindst en time herfra.

___________________________________

 

Jeg er obs på følgende:

 

  •  Hvor langt skal jeg køre fra seværdigheden til hotellet?

  •  Hvad er prisen?

  •  Koster det mig noget at afbestille, hvis jeg ændrer planer?

  •  Er prisen inkl. morgenmad(et must)? Ikke alle hoteller  serverer morgenmad, hvilket koster dig tid. 

  •  Skal jeg betale for parkering? Det kan være ret dyrt, især i de store  byer. 

  •  Er der fri internet?

  •  Hvad siger andre gæster (anmeldelser)? I storbyer f.eks LA. ser jeg efter, om nogen har nævnt noget om lokalområdets kriminalitet. 

 

Man kan ofte se på morgenmaden, hvad man har givet for overnatningen.

___________________________________

 

Jeg har konsekvent sat Trivago.com og Hotels.com som søgemaskine på hoteller på mit site, så man får flere valgmuligheder, når du skal booke hotel.

Hvis du bruger Trivago, eller Hotels.com linket på min side støtter du mit arbejde. Jeg får et mindre beløb af ved at linke til dem. Klikker du på deres hjemmeside via min, får jeg en klikpris for det. Det hedder en affiliate aftale. Dit hotel bliver ikke hverken dyrere eller billigere af dette.

Jeg håber du vil støtte mit gratis site (meget uamerikansk) ved at benytte mit link. Indtjeningen vil jeg bruge på benzin til mine næste rejser.

 _____________________________________

Tip:

Rejser du om sommeren i de varme stater, så book et hotel med pool. Efter en lang dag i varmen, er der ikke noget bedre. 

 

Tip:

Parker din udlejningsbil et sted på p-pladsen, hvor den er oplyst

 

Tip:

Køb en køletaske i supermarkedet og hav altid en god ration drikkevarer med i bilen. På hotellet fylder du hver morgen is i tasken (det har de fleste hoteller; du tager bare...) og har dermed kolde drikkevarer til resten af dagen og måske en kold øl når du når frem. 

 

Tip:

Skal du bo i, eller ved en nationalpark

Skal du bo i en storby?

Så bestil i virkelig god tid !!!

Airbnb i USA.

Boede 2 nætter i Moab, Utah. Det var et fint arrangement. Der boede andre gæster samme sted, så vi udvekslede gode fif.

En anke er, at udlejer af og til aflyser med kort varsel, hvilket kan være problematisk, hvis man skal bo ved naturparkerne i højsæsonen. Der kan hotellerne være udsolgte.

 

Er man 3-4 personer, er der penge at hente, hvis man har booket via Airbnb.

Har du en kommentar, eller et spørgsmål, så skriv det her:

Støt mit arbejde - ganske gratis. Book dit hotel - på mit site - gennem Booking.com eller Hotels.com. Så får jeg et mindre beløb til f.eks benzinudgiften, til min næste tur. 

Din overnatning bliver hverken billigere eller dyrere heraf.

Hotel standard:

 

Standarden er relativ høj på amerikanske hoteller. Foto er et Best Western+ i Oakhurst, Californien, dvs et 2 stjernet Hotel, med morgenmad. 

 

Værelset har normalt: en eller flere senge, køleskab, fladskærms tv, kaffemaskine, internet på værelse eller i fællesrum, strygejern, mikroovn, sæbe og shampo, samt aircondition. 

Standarden svinger en del. Super 8 har f.eks rigtig gode billige værelser, men elendig morgenmad.

 

Bor man på Resort Hotel - så vær OBS på prisen. 

Man TROR at prisen er 566,- - fordi der jo står Inkl. skatter og gebyrer. 

Når man så klikker bekræft køb, stiger prisen i dette tilfælde, med 39.68 $. Dvs. ca. 300 kr ekstra, for en enkelt overnatning.  

Helt uigennemskueligt og urimelig markedsføring. 

Site guide:

Michael Bo Christensen, USA ekspert. Speciale: Nationalparker, indianereservater og roadtripruter. Mail: kontakt@drivingusa.dk

Mob. +4561309148. Råd og inspiration til din amerikanske drømmerejse.