Hvad spiser man i USA

Svaret kunne godt være ALT, MEGET og HURTIGT. 

Jeg var til beachwedding i Florida. Vi startede på den 3 retters menu kl. 18.

18.50 gik den sidste fra bordet (mig).

 

Du skal forvente STORE portioner. Min kone og jeg deler ofte en forret. Så er vi aldeles mætte. Bed tjeneren om at I kan dele. Det ønske er de vant til. 

 

Dine levninger tilbydes du ofte at få med hjem i en doggybag. 

 

Mange steder står der på menukortet hvor mange kalorier, hver ret indeholder. 

 

Det amerikanske køkken byder på en kæmpe variation, grundlagt af immigranter, der er kommet dertil med deres madkultur.

 

Når vi taler om - ikke fastfood restauranter - er kvaliteten høj og smagen fantastisk.

 

Prøv også de italienske, mexikanske...

 

På et roadtrip spiser vi ofte frokost på fastfood, for at spare tid. Alternativt har vi købt en sandwich-to-go. Vi køber et karton vand af gangen. Hver morgen lægger vi vand i istasken, til resten af dagen. 

 

På nogle restauranter er der ofte kø for at få en plads. Et godt tegn ! Ofte vil de give dig en en telefonlignende "tingest" (se foto). Den ringer, når der er et bord ledig til jer. Tag den med i baren, eller udenfor mens I venter.  

 

Nogle steder vil du opleve, at de der sidder ved nabobordet, samles i bøn før de spiser.

 

Tip:

Bestiller du salat (tiltænkt din bøf), får du den serveret, som en selvstændig ret. Sig til tjeneren, hvordan du ønsker den serveret.

 

Tip:

Del maden. Der er altid meget af den. 

 

Tip:

Er der en foodfestival eller byfest i byen, så gå efter det. Her møder du amerikanerne på hjemmebane, og du kan få en masse smagsprøver. 

 

Har du en kommentar, eller et spørgsmål, så skriv det her:

© drivingusa.dk

På Restaurant Heart Attack Grill (Phoenix) får du målt blodtryk inden du skal igang med et kæmpe måltid. Ambulancen holder udenfor ! 

Fastfood i USA

                              Se menukort fra typiske restauranter:

Denny`s

Carl`s Jr.

Dunkin`Donuts

Ocean Drive i Miami, bestiller vi frokost. Vi har 3 mini, meget små, burgers, siger tjeneren. Vi bestiller een til deling. Tjeneren påpeger at de ER små. Lidt senere kom disse "meget små" burgers, der iøvrigt smagte fantastisk.

© drivingusa.dk

Ringer din "Guest Pass" som restauranten har givet dig, er dit bord ledigt. 

Site guide:

Michael Bo Christensen, USA ekspert. Speciale: Nationalparker, indianereservater og roadtripruter. Mail: kontakt@drivingusa.dk

Mob. +4561309148. Råd og inspiration til din amerikanske drømmerejse.