Michael Bo Christensen

Founder, rejseskribent, guide og foredragsholder.

"Fascinationen er mit kompas"!

Har været i 32 (blå) stater.

Medlem af:

På mine rejser fylder jeg gerne bilen op. Læs mere på www.amerikaguiden.dk

Første rejse var Nord/Syd i 1975. I år er det 22. gang jeg tager afsted. Har besøgt 32 stater. Har nær familie boende. Har tillige turneret med ungdoms rockband på østkysten. 

 

Jeg tiltrækkes af landets ubeskrivelige naturoplevelser og dets altid hjælpsomme og imødekommende befolkning. USA er min generations musik- og tv kulisse og derfor altid spændende at gense på det helt store lærred.

 

Jeg giver mine erfaringer videre, til dig der gerne selv vil planlægge din egen amerikanske drømmerejse. Uanset om du selv klarer alt via nettet, eller har et rejseselskab i ryggen, er det godt at vide hvilke muligheder man har og hvilke steder og seværdigheder, man kan vælge til eller fra. 

 

Når man nu endelig er kommet "over there", på den anden side af jorden og betalt en masse penge, så vil man gerne have så meget som muligt ud af det ! (grundpointen bag drivingusa.dk)  

 

Det er min målsætning, at holde sitet enkelt og overskueligt, så det bliver nemt for dig at navigere i. Det betyder bla. valg og fravalg. Jeg har prøvet at fravælge det åbenlyse. Giv mig gerne feedback.

 

Abonnèr på mit nyhedsbrev. Jeg er påpasselig med ikke at sende mails i tide og utide. Jeg videregiver ingen oplysninger til 3.part.

 

Jeg har koblet Facebooksiden drivingusa.dk til dette site og bruger denne som en blog. Her finder du artikler om at rejse og leve i USA, fotoserier, rejsebeskrivelser fra roadtrip, video updates m.m. Du kan selv oprette opslag om f.eks egne erfaringer med roadtrips osv. Vil du gerne bidrage med en gæsteartikel, så kontakt mig.

En ganske særlig tak for fremragende fotobidrag af Thomas Galenbeck.

Jeg takker desuden for fotobidrag fra Jytte Qvist, Bente, William Belvin, John Knudsen, James N. PerdueWes Morgan, EA1494Greg Stringham,  og Vinai Charoenwongsawang, Rene Boe, Keith & Denise, John Fower m.fl, som har stillet deres fotos til rådighed fra steder, jeg ikke selv har brugbare fotos fra. Deres navn og © er påført hvert billede og må ikke be. 

Alle fotos og tekster er omfattet af Copyright ! Ønsker du at benytte mit arbejde, og egne fotos er dette, efter skriftlig aftale, muligt. 

Presse:
Politikken.dk/rejser: Anmeldelse af drivingusa.dk 
Politikken.dk/rejser: Mit bedste bud på roadtrip rute  
Bidrag til rejsekampagne: På roadtrip. Dag 5
Jyllands Posten: Roadtrippin' (Anmeldelse)
Julerejsekalenderen: Utah. Life Elevated
Jyllandsposten: Omtale 
Århus Stiftstidende: Omtale 

Stand By: Dansk hjemmeside om nationalparker

Skanderborg Lokalavis: Omtale

Jyllandsposten: På knæ i Navajo reservatet (artikel)

Guide-Usa.dk: Omtale

Rejsrejsrejs.dk: Omtale og talrige artikler

Politikken: Foto bidrag

CANUSA: Artikel "Små perler i det store land"

Backpacker Planet: Roadtrip for backpackere 

Århus Onsdag: Omtale af foredrag

Horsens Folkeblad: Omtale af foredrag

Odder Avisen: Foredrag

Rejsespion: Interview

Har du brug for hjælp:

Har du brug for råd og inspiration, vedr. dit næste roadtrip, så send en mail. Det koster som sagt ikke noget. Jeg svarer gerne på spørgsmål, der måske ikke lige er til at google. Rutelægningen kan f.eks godt drille. Send mig din rute, hvis du vil have hjælp, eller inspiration. Rejser du med et rejsebureaus rute, kan jeg supplere med flere naturforslag. 

Fortæl mig hvem I er, når I skriver. Så bliver mine råd bedre. Fortæl mig om I er 1. gangs rejsende. Har I børn med og hvor gamle er de. Rejser I på low-budget eller har I økonomisk råderum. Er I til natur og vil I gerne vandre f.eks 10 km på en dag. Er I eventyrlystne, eller mere "kør-se-kør" turister. Vil I blot se de store seværdigheder, eller vil I også prøve ukendte steder. Hvad vil I gerne se og hvormange dage har I. Vil I gerne se så meget som muligt, eller er I på udpræget ferie-slow-mode.

En del henter inspiration på mit site og lader efterfølgende et rejsebureau klare resten, eller dele af det. Det er mig underordnet, da jeg jo ikke har noget til salg. 

Kan du lide sitet, så fortæl andre om det. Send mig gerne en hilsen, et spørgsmål, eller kommentar. Det kan gøre mit site bedre. Mail: kontakt@drivingusa.dk

Sites som mit, bliver målt på antal likes (følgere), så støt gerne mit arbejde med et like.

Som USA kyndig laver jeg ind i mellem rejseartikler om roadtrips, til blade og firmaer og kommer gerne ud og laver foredrag i din klub eller forening. Disse faktureres.

 

Jeg yder også konsulentarbejde for rejsebureauer der ønsker at udvikle deres destinationer. Konsulentarbejde udføres på helt almindelige forretnings vilkår.   

Har du en kommentar, eller et spørgsmål, så skriv det her:

Støt mit arbejde - ganske gratis.

Reklame:

Meget uamerikansk, er alt på mit site gratis. Jeg har dog nogle såkaldte affiliate aftaler med biludlejning, hotelbookning og flyrejser. Det betyder at jeg får et mindre beløb hvis du klikker eller køber, via min side. Din pris bliver hverken billigere eller dyrere af dette.

 

Jeg henviser kun til selskaber jeg selv benytter.

Jeg håber du vil støtte mit gratis site ved at benytte mit link, når du bestiller fly, bil eller hotel. Indtjeningen vil jeg bruge på benzin til mine næste rejser. 

© Drivingusa.dk

Blue Canyon i Arizona. 2017. 

© Drivingusa.dk

Hvorfor roadtrip i USA ?

© Drivingusa.dk

Gå på opdagelse og bliv inspireret:

 

- Check min youtube kanal, og se mine videos, heraf      mange i 4K kvalitet, fra nationalparkerne.

 

- Brug Facebooklinket, til dine kommentater, egne tip     eller rejsebeskrivelser !

Foredrag om USA:

Fra storbyen til nationalparken !

Jeg kan bookes til foredrag, på arbejdspladsen, foreninger, klubber, biblioteker, sociale, mediegrupper f.eks Facebookgrupper, personaleforeningen m.m.

© Drivingusa.dk

Foredrag på Højbjerg Bibliotek 2017.

© Drivingusa.dk

Foredrag på Elværket i Åbyhøj.

© Drivingusa.dk

Gooseneck statspark.

Jeg er ret "kendt" på Hollywood Bouleward :)

Bison foto i Politikken 18.4.18

Site guide:

Michael Bo Christensen, USA ekspert. Speciale: Nationalparker, indianereservater og roadtripruter. Mail: kontakt@drivingusa.dk

Mob. +4561309148. Råd og inspiration til din amerikanske drømmerejse.