• Michael Bo Christensen

USAs flotteste vandfald

Vandfald har altid draget det menneskelige øje og fået os til at standse op. Fascinationen af vand der bare løber og løber, inden det brydes af forhindringer, eller rammer det nederste punkt inden det fortsætter, er fortryllende. Det amerikanske landskab har tusindvis af vandfald, der alle har sit eget særpræg og jeg vil her præsentere 9 vandfald jeg syntes særligt om.


Niagara Falls må på grund af sin størrelse næves først, selv om et andet fald, i perioder er større. Her om senere. Niagara ligger på grænsen til Canada ved byen Buffalo. På den canadiske side ser man det hesteskoformede og ikoniske fald og det er på denne side, at jeg anbefaler man bor fx. The Oakes Hotel, hvorfra man kan nyde udsigten over vandfaldene.

Niagara består af 3 vandfald: American Falls (USA), Bridal Veil Falls (USA) og mest kendte Horseshoe Falls (Can). Brug gerne et par dage og giv dig tid til at se det hele. Læs min guide til stedet på: https://www.drivingusa.dk/niagara-fall-s


Lower Falls of The Yellowstone ligger naturligvis I nationalparken Yellowstone. Parkens vejsystem er formet som et ottetal og vandfaldet ligger midt på 8 tallets højre side. Faldet kan ses fra flere lookouts, som fx. Red Rock Lookout (billedet) og Uncle Toms Lookout, hvor man næsten står ansigt til ansigt med faldet.

Læs mere på: https://www.drivingusa.dk/yellowstone-1